Κατασκευή Ιστοσελίδας: TopWebSite.gr

usb.biliri.gr

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δείτε, τα site μας, για κάθε ομάδα προϊόντων, εδώ: biliri.gr

Επιλέξτε ανάμεσα σε πλαστικά, μεταλλικά, ξύλινα κουτιά ή blister θήκες για Διαφημιστικά Usb Flash Drives με δυνατότητα εκτύπωσης για πιο εντυπωσιακή κι ολοκληρωμένη διαφήμιση της εταιρείας σας!

Μπορείτε ακόμη να συνοδέψετε αυτά τα Διαφημιστικά σας Usb, με λουράκι λαιμού, (με ή χωρίς εκτύπωση) ή ακόμη και αλυσίδα μπρελόκ για εύκολη τοποθέτηση στα κλειδιά σας!

Διαστάσεις: 9,5εκ μήκος, 4,5εκ. Πλάτος και 2,1εκ. Ύψος.

Επιφάνεια εκτύπωσης: 7,5Χ2,6εκ.

Διαθέσιμο για τους κωδικούς usb: TW, KS, FC, NA, NX, GY, KN, CS, EX, EL, BT, RT, HA, PO, PS, LT

ΜΑΚΡΥ MAGNET BOX

Περιγραφή: Πλαστικό κουτί για τα usb-στυλό με κωδικούς: ΙΚ & NT. Κλείνοντας το καπάκι του, σταθεροποιείται από μαγνητικό μηχανισμό. Στο εσωτερικό του περιέχει γκρίζο ειδικό αφρώδες υλικό που συγκρατεί με ασφάλεια το USB Flash drive.

Διαστάσεις: 16,9εκ μήκος, 4,4εκ. Πλάτος και 2,23εκ. Ύψος.

Επιφάνεια εκτύπωσης: 15,3Χ2,8εκ.

Διαθέσιμο για τους κωδικούς usb: NT, IK

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΤΙ

Περιγραφή: Μεταλλικό κουτί με καπάκι και ειδικό αφρώδες υλικό εσωτερικά που συγκρατεί με ασφάλεια το USB Flash drive.

Διαστάσεις: 10 εκ μήκος, 6,7 εκ. Πλάτος και 2,2 εκ. Ύψος.

Παρατηρήσεις: Μπορεί να εκτυπωθεί με μεταξοτυπία έως 2 χρώματα (spot colors).

Επιφάνεια εκτύπωσης: 8,4Χ5,2 εκ.

Διαθέσιμο για τους κωδικούς usb: WA, TW, KS, FC, NA, NX, KN, GY, CS, EX, TX, AY, SL, EL, BT, RT, HA, PO, PS, WB, LT, EV

ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ

Περιγραφή: Ξύλινο κουτί. Στο εσωτερικό του περιέχει ειδικό αφρώδες υλικό που συγκρατεί με ασφάλεια το USB Flash drive.

Διαστάσεις: 8,85εκ μήκος, 5εκ. Πλάτος και 2,4εκ. Ύψος.

Παρατηρήσεις: Μπορεί να εκτυπωθεί με μεταξοτυπία έως 2 χρώματα (spot colors) ή να χαραχθεί με Λέιζερ.

Επιφάνεια εκτύπωσης: 6Χ3εκ.

Διαθέσιμο για τους κωδικούς usb: TW, KS, FC, NA, GY, KN, CS, EX, EL, BT, RT, HA, PO, PS,  LT

Περιγραφή: Η θήκη blister είναι από pvc διαφανές υλικό και φέρει χαρτί στο εσωτερικό της όπου μπορεί να τυπωθεί με έγχρωμη εκτύπωση, για πιο εντυποσιακό αποτέλεσμα.

Διαστάσεις: Προσαρμόζεται ανάλογα το ένθετο usb.

Διαθέσιμο για τους κωδικούς usb: WA, TW, KS, FC, NA, NX, GY, KN, CS, EX, TX, AY, NT, EL, BT, RT, HA, PO, PS, IK, LT

ΘΗΚΗ BLISTER

ΛΟΥΡΑΚΙ ΛΑΙΜΟΥ ΑΤΥΠΩΤΟ

Περιγραφή: Λουράκι λαιμού για να κρεμάτε το usb.

Διαθέσιμα χρώματα: Φούξια, μπλε, λευκό, μαύρο, κίτρινο, κόκκινο, λαχανί, πορτοκαλί

Διαστάσεις: 42εκ μήκος, 0,7εκ. Πλάτος Διαθέσιμο για τους κωδικούς usb: TW, KS, FC, NA, NX, GY, KN, CS, EX, TX, EL, BT, RT, HA, PO, PS, LT

ΛΟΥΡΑΚΙ ΛΑΙΜΟΥ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Περιγραφή: Λουράκι λαιμού για να κρεμάτε το usb.

Διαστάσεις: 50εκ μήκος, 1,2εκ. Πλάτος Διαθέσιμο για τους κωδικούς usb: TW, KS, FC, NA, NX, GY, KN, CS, EX, TX, EL, BT, RT, HA, PO, PS, LT

ΜΙΚΡΟ MAGNET BOX

Περιγραφή: Πλαστικό κουτί. Κλείνοντας το καπάκι του, σταθεροποιείται από μαγνητικό μηχανισμό. Στο εσωτερικό του περιέχει γκρίζο ειδικό αφρώδες υλικό που συγκρατεί με ασφάλεια το USB Flash drive.

Διαστάσεις: 9,89εκ μήκος, 6,86εκ. Πλάτος και 2,35εκ. Ύψος.

Επιφάνεια εκτύπωσης: 8,3Χ5,3εκ.

Διαθέσιμο για τους κωδικούς usb: WA, TW, KS, FC, NA, NX, GY, KN, CS, EX, TX, AY, SL, EL, BT, RT, HA, PO, PS, WB, LT, EV

ΜΕΓΑΛΟ MAGNET BOX