ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ usb.biliri.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδας: TopWebSite.gr

PRELOAD DATA

Μπορείτε να μας στείλετε τα δεδομένα με τους ακόλουθους τρόπους:

e-mail, αν αυτά είναι κάτω από 5MB σε μέγεθος, σε ένα ενιαίο φάκελο Zip. που περιέχει τα δεδομένα στη σειρά που θέλετε να εμφανίζονται.

σύνδεσμο (link) μέσω e-mail εάν τα δεδομένα είναι πάνω από 5MB.

Σε αυτή την περίπτωση τα αρχεία θα πρέπει να μας σταλούν σε ενιαίο Zip φάκελο με τη σειρά που θέλετε να εμφανίζονται όταν αυτά εναποθηκευτούν στα usb.

ένα CD, DVD ή USB Flash Drive και να μας τα στείλετε ταχυδρομικά ή μέσω μεταφορικής εταιρείας στην έδρα μας.

FLIP CATALOGUE * ή αλλίως… κατάλογος που ξεφυλλίζει αποθηκεύεται σε usb !!! Ξεφυλλίστε  τον ακόλουθο κατάλογο και πάρτε μια γεύση… *Και αν δεν έχετε  Κατάλογο…τον φτιάχνουμε  για εσάς!!!

Μπορούμε να εναποθηκεύσουμε δεδομένα, παρουσιάσεις, καταλόγους προϊόντων ή οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό υλικό επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για την παροχή σημαντικών δεδομένων στους πελάτες σας ή απλά για να ενισχύσετε την εταιρική σας προβολή, τα USB Flash Drives που επιλέγετε με εναποθηκευμένα δεδομένα, είναι μια εξαιρετική ιδέα.

Μορφές αρχείων που μπορούν να αποθηκευτούν στα usb:

- Παρουσιάσεις PowerPoint

- Κατάλογοι Προϊόντων

- PDF φυλλάδια

- Εικόνες

- Λογισμικό

- Ιστοσελίδες των εταιρειών

- Βίντεο

1. Εναποθήκευση δεδομένων (Preload data)

2. Προστατευμένη περιοχή / Dual Zone

Αν θέλετε να προστατέψετε τα δεδομένα σας από τη διαγραφή από τον εκάστοτε χρήστη, τότε απαιτείται στο διαφημιστικό σας USB να δημιουργήσουμε δύο περιοχές. Όταν εισάγετε το Flash Drive στη θύρα USB, θα εμφανιστούν δύο εικονίδια: το ένα είναι μόνο για ανάγνωση (όπως το CD-ROM) και το άλλο για μια κανονική αφαιρούμενη μονάδα δίσκου (περιοχή του χρήστη).

Υπάρχει η δυνατότητα «του κλειδώματος δεδομένων» στην περιοχή που ο χρήστης αντιλαμβάνεται σαν ένα CD-ROM, ενώ εξακολουθεί να δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα να χρησιμοποιούν την μη κλειδωμένη περιοχή του διαφημιστικού USB ως ένα κοινό Flash Drive.

3. Αυτόματη εκτέλεση (ΑutoRun)

Τα USB Flash Drives μπορούν να υποστηρίξουν μια λειτουργία γνωστή ως «AutoRun» δηλαδή, Αυτόματη Εκτέλεση. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει τα προ-εγκατεστημένα δεδομένα σας, όπως μια παρουσίαση, να ξεκινήσουν αυτόματα όταν ο χρήστης συνδέει το USB Flash Drive σε έναν υπολογιστή. Αν θα θέλατε τα Usb Flash Drives σας, να ακολουθούν τη διαδικασία της Αυτόματης Εκτέλεσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας, διότι θα πρέπει να τα διαμορφώσουμε να αναγνωρίζονται ως «τοπικοί δίσκοι» και όχι ως «Αφαιρούμενοι δίσκοι». Η αυτόματη εκτέλεση μπορεί να μην δουλέψει σε όλους τους υπολογιστές, όντας εξαρτώμενη από τις ρυθμίσεις ασφαλείας τους. Η αυτόματη εκτέλεση είναι συμβατή με: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7/8/8.1. Δεν είναι συμβατή με Mac.

4. Volume Label (Ετικέτα με το όνομα της εταιρίας σας)

Το “volume label' ή αλλιώς η εταιρική ετικέτα είναι το όνομα που εφαρμόζεται ως «υπογραφή» κατά το format (διαμόρφωση) ή δημιουργία του.

Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε το όνομα που επιλέξετε να εμφανίζεται έως 11 χαρακτήρες.

Η διαμορφωμένη συσκευή τότε, εμφανίζεται με αυτό το όνομα, όταν συνδεθεί με έναν υπολογιστή.